Omegon

Omegon er specialiserede inden for astronomi, sportsoptikker og mikroskopi, og deres sortiment indeholder alt fra teleskoper til kikkerter, mikroskoper, udsigtskikkerter og en masse tilbehør. Omegon bestræber sig altid på at være opdaterede inden for de nyeste udviklinger inden for optiske produkter og tilbehør.

Varer 1-36 af 118

Side
pr. side

Omegon – “created by astronomers for astronomers”

Omegon var oprindeligt et lille foretagende drevet af brødrene Dominik og Ben Schwarz hjemme fra deres garage i Tyskland. Virksomheden har sidenhen vokset sig til en verdensomspændende succes med mere end 70 medarbejdere og afdelinger og showrooms i otte lande.

Bag Omegon er der en masse passionerede specialister, der er lige så interesserede i astronomi som deres brugere. Som de selv beskriver det, er deres produkter “created by astronomers for astronomers”. Denne passion skinner igennem i deres produkter, som virkelig er tilpasset brugeren med en masse lækre funktionaliteter, der gør brugen meget bedre og sjovere. Og så får du meget kvalitet for dine penge, når du vælger udstyr fra Omegon.

Omegon til professionelle og hobbybrug

Hos Kikkert-teleskophuset finder du et stort udvalg af produkter fra Omegon til skarpe priser.

Omegon er blandt de førende inden for amatørastronomi, som er en hobby, hvor optikkerne er essentielle for den optimale oplevelse. Du finder derfor selvfølgelig stjernekikkerter i vores sortiment, så du kan dyrke din hobby med det rette udstyr. Vores teleskoper fra Omegon gør det muligt at observere krater på Månen og de store planeter i solsystemet som f.eks. Saturn, Jupiter og Mars m.m. Oplev Omegons uforlignelige skarphed og præcision.

Du finder også et stort udvalg af udstyr til ornitologer, sejlere, golfspillere og mange flere – fra begyndere til professionelle. Vi har blandt andet kompakte monokularkikkerter, udsigtskikkerter, natkikkerter og meget mere.