Lunt Solar Systems

Lunt Solar Systems er verdens førende produktions- og salgsfacilitet, der designer, fremstiller, samler og tester solteleskoper og solfiltre. Med mere end 20 års erfaring i at designe og producere godkendte og ISO-certificerede beskyttelsesbriller og optikker er Lunt Solar Systems garant for gennemtestet og yderst specialiseret udstyr.

19 varer

pr. side

Lunt Solar Systems: “One Telescope, a Universe of Possibilities”

Grundlæggeren af Lunt Solar Systems, Andrew Lunt, startede virksomheden tilbage i 2007, efter han havde arbejdet for andre teleskopvirksomheder i flere år, og i 2008 blev den første serie af Lunt Solar teleskoper lanceret. Sidenhen er virksomheden blevet anerkendt som en af de mest respekterede virksomheder inden for solteleskoper.

Virksomheden, som har base i Tucson Arizona, USA, har stort fokus på kvalitetskontrol, så du kan altid være sikker på at få teleskoper, solfiltre m.v., som lever op til høje krav og standarder. De har en lang historie med at arbejde med amerikanske myndigheder, herunder NASA og US Air Force. Ud over det har de også arbejdet med en lang række prominente institutioner som National Geographic, UCLA og Princeton University.

Solteleskoper og meget mere fra Lunt Solar Systems

Hos Kikkert-teleskophuset har vi et mangfoldigt udvalg af udstyr fra Lunt Solar Systems. Du finder selvfølgelig et bredt sortiment af solteleskoper, som fås i mange forskellige typer og prisklasser, så der er noget til ethvert behov. Med solteleskoper kan du blandt andet se protuberanser, filamenter, overfladedetaljer og meget mere i en fantastisk opløsning. Vi har både kompakte solteleskoper, som kan tages med på farten, og vi har solteleskoper, som egner sig bedst til stationær brug.

Derudover tilbyder vi blandt andet også transportkuffert, diverse filtre og solformørkelsesbriller fra Lunt Solar Systems, så du kan observere solen uden at skade dine øjne.