Gyldendal

Gyldendals Forlag – bedre kendt som blot Gyldendal – er Danmarks største og næstældste forlag. Gyldendal blev grundlagt tilbage i 1770 af Søren Gyldendal og har hovedsæde i København. Forlaget er kendt for at udgive et bredt udvalg af bøger; både faglitteratur, skønlitteratur, ordbøger, børnebøger og opslagsværker.

21 varer

pr. side

Gyldendal – garant for litteratur af høj kvalitet

Med sine mere end 250 år i branchen er Gyldendal en meget velrenommeret forlagsvirksomhed, som er anerkendt både inden for og uden for Danmarks grænser. Gyldendal er garant for skøn- og faglitteratur af højeste kvalitet samt et meget bredt udvalg af bøger om stort set alt. Visionen er at udgive tidens vigtigste stemmer og sikre et mangfoldigt kulturliv og den fælles demokratiske samtale.

Gyldendal blev etableret i 1770 af Søren Gyldendal, som havde en mission om sætte et vægtigt aftryk på det danske samfund gennem gode læseoplevelser og læring præget af mangfoldighed og kvalitet. Denne mission er fortsat toneangivende for virksomheden i dag og gennemsyrer derfor alle deres udgivelser.

Bliv klogere på fugle, astrofysik, insekter og meget mere med bøger fra Gyldendal

Hos Kikkert-teleskophuset er vi glade for at kunne tilbyde et bredt sortiment af litteratur fra Gyldendal, der kredser om naturen og universet omkring os.

Hvad enten du selv gerne vil blive klogere på astrofysik, fugle, insekter eller andre dyr, eller 
du gerne vil introducere dine børn til en ny, fager verden, så har Gyldendal en bog, der passer til formålet. Vi har blandt andet en lang række bøger om fugle – blandt andet om rovfugle, fugle ved kysten og fugle i Europa, som giver enestående indblik i fuglenes fascinerende verden.

Du finder også diverse opslagsværker med detaljerede tegninger af insekter, små dyr i skoven, små dyr i hus og have og meget mere, så du altid kan slå op og se, hvilket dyr du eller dit barn er stødt på.