Armytek

Armytek er en canadisk producent af lommelygter, der egner sig til både professionel brug og hobbybrug. Bag udviklingen af lommelygterne står ingeniører med erfaring fra bl.a. militæret. Kendetegnet ved en særdeles holdbar kvalitet, exceptionelt kraftigt lys, multifunktionalitet og lang runtime er Armyteks lommelygter garanti for et godt køb.

13 varer

pr. side

Armytek har med sikkerhed den rette lommelygte til dine behov

Forskellige anledninger kræver forskellige lommelygter – og det har Armytek heldigvis taget højde for i deres udvalg af højkvalitetslommelygter. Til aktiviteter, hvor der er fokus på udstyr med begrænset vægt – for eksempel vandreture, udendørs sport, jagt, fiskeri osv. – har du brug for en kompakt og let model med lang runtime. Når det gælder lige præcis jagt og sport, kan du også drage nytte af en lommelygte med rødt lys, der egner sig til kraftig tåge og andre forhold med begrænset sigtbarhed og ikke skræmmer dyr og fisk.

De mest alsidige lommelygter fra Armytek

Alle lommelygter fra Armytek udmærker sig ved at være alsidige og langt mere end bare lommelygter. Lygterne fås med forskelligt tilbehør som eksempelvis hovedbeslag, der også gør det muligt at bruge dem som pandelamper, clips, der muliggør montering på dit tøj eller din rygsæk, og cykelbeslag, så du kan bruge din lommelygte som cykellygte. Lygterne har desuden en kraftig magnet indbygget i bunden, så de kan sidde fast på magnetiske metalflader.

Det skal du holde øje med, når du skal vælge den perfekte lommelygte

Begynder du først at fordybe dig i Armytek lommelygternes specifikationer, vil du hurtigt opdage, at der faktisk er en del ting at tage stilling til. Det skyldes det høje teknologiske niveau og de mange muligheder, producenten tilbyder.

Er det første gang, du anskaffer dig en lidt mere avanceret lommelygte, kan du begynde med at se på følgende specifikationer:

  • Lumen: Angiver lysstyrken. Jo højere tallet er, jo kraftigere er lommelygten i stand til at lyse.
  • Lyskeglens bredde: Jo bredere lyskeglen er, jo lettere er det at orientere sig på større områder. En bred lyskegle er velegnet til at oplyse store rum, for eksempel i forbindelse med industriarbejde.
  • Strålekast: Længden på strålekastet angiver i meter, hvor langt væk du kan lyse objekter op.
  • Vægt: Skal du have lommelygten med dig på længere ture, hvor du har en del oppakning med, kan du med fordel vælge en let model.
  • Alsidighed: Foretrækker du en lommelygte, der også kan bruges som pandelampe, som cykellygte eller sættes i en nøglering, findes det også.

Du kan finde hele vores udvalg af lygter her, hvor du også finder vores udvalg af ravlygter, lommelygter og pandelamper.