Varenr.
60275
Vortex Optics

Vortex Recce Pro HD 8x32 R/T med sigtemiddel

4.199,00  DKK
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Gratis fragtved køb over 499,-

VORTEX RECCE PRO HD 8X32 R/T MONOKULAR MED SIGTEMIDDEL

Den kompakte Recce Pro HD monokular leveres med patenteret sigtemiddel som er udviklet specielt til afstandsbedømmelse på f.eks. jagt eller overvågning.

Optik

Ved at benytte ED (ekstra-lav dispersion) glaslinser minimeres kromatisk aberration og man opnår et billede med øget kontrast og opløsning. Fuld XR multilagsbelægning på alle linseflader og prismer øger lystransmissionen og reducere lysskær og skygger. Prismerne er påført en fasekorrigeret belægning som minimerer tabet af opløsning og øger kontrasten markant. De udvendige linser er desuden beskyttet mod regn, snavs og ridser via den specielle ArmorTek belægningen.

Konstruktion

Den kraftige gummiarmering giver et sikkert greb og gør kikkerten ekstra modstandsdygtig og robust. Fokuseringen styres via det brugervenlige Helical fokuseringshjul som nemt styres, både med eller uden handsker på. Et hornformede øjestykke blokerer perifert lys og hjælper med at give et mere tydeligt synsfelt.

Kikkerthuset er selvfølgelig vandtæt og beskyttet mod indvendig dug dannelse. Et Argonfyldt kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klar til brug. Argongas går desuden ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter. Den bibeholder samtidig sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på alle modeller i Recce Pro HD serien

"VIP står for “Very Important Promise” og handler om dig, ikke os. Det er vores løfte til dig at uanset problemet eller skaden, sørger vi for at reparere eller ombytte dit produkt uden beregning. Garantien dækker alle skader som har indflydelse på produktets optiske eller mekaniske egenskaber"

Features

  • Kompakt design med kraftig stødsikker gummiarmering
  • Patenteret sigtemiddel med inddeling i MRAD og 4 silhuetter af mennesker til hurtigt afstandsbedømmelse
  • Vandtæt/dugfri konstruktion med Argongas
  • Hornformede øjestykke som blokerer perifert lys og giver et mere tydeligt synsfelt
  • Kraftigt sikkerhedsspænde på siden af kikkert gør det nemt at fastspænde den i et bælte eller på en taske
Specifikationer
BrandVortex Optics
Forstørrelse(r)8x
Synsfelt på 1000 meter133 meter (7,6 grader)
Objektiv/frontlinse diameter32mm
Dimensioner157x35mm
EAN nr875874007376
Udgangspupil 4mm
Vægt 312 gram
ManualEngelsk
Nærfokus1,5 meter
Øjeafstand14,5mm
GarantiLivsvarig VIP

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!