Varenr.
60009
Vortex Optics

Vortex Razor HD 8x42

9.299,00  DKK
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Gratis fragtved køb over 499,-

VORTEX RAZOR HD 8X42 KIKKERT MED GLASSPAK TASKE

Ekstremt terræn og hårde vejrforhold tester dit mod – og din optik. Razor HD kikkerterne er et skridt over andre kikkerter. De er lette, lysstærke, hårdfør og leveres med et intet mindre end ”best-in-class” HD optisk system som vil tage pusten fra selv de mest garvede jægere og ornitologer!

Optik

HD (high density) Premium optikken i disse kikkerter leverer tæt på perfekt opløsning og farverenhed i hele synsfeltet. Ved at benytte ED (ekstra-lav dispersion) glaslinser minimeres kromatisk aberration og man opnår et billede med øget kontrast og opløsning. Et 3-linset apokromatisk design fjerner desuden farvefejl ved at samle lyset fra hele det synlige spektrum i et og samme fokal punkt.

XR multilagsbelægningen på alle linseflader og prismer øger lystransmissionen og reducere lysskær og skygger. ArmorTek belægningen beskytter de udvendige linser mod regn, snavs og ridser. Bak4 prismerne er påført en fasekorrigeret belægning som minimerer tabet af opløsning og øger kontrasten markant. Der er desuden anvendt en dielektrisk højreflekterende belægning som øger lys refleksiviteten til tæt på 99%.

Konstruktion

Optikken beskyttes sikkert i et stødsikkert ”True Open Hinge” kikkerthus i magnesium, som er udstyret med twist-up øjestykker, grib sikker gummiarmering, gevind til fotostativ og et brugervenligt fokuseringshjul.

Kikkerthuset er selvfølgelig vandtæt og beskyttet mod indvendig dug dannelse. Et Argonfyldt og o-rings forseglet kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klar til brug. Argongas går desuden ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter. Den bibeholder samtidig sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

Anvendelse

En 42mm håndkikkert omtales ofte som en ”universalkikkert” da den tilbyder det perfekt forhold mellem vægt, størrelse og ydeevne. Den er med andre ord perfekt til jagt eller ture i naturen hvor vægten på dit udstyr betyder noget men man stadig har brug for gode lysegenskaber i f.eks. skumringen.

GlassPak taske

Med GlassPak tasken fra Vortex Optics kan du på en let og praktisk måde holde styr på din håndkikkert og tilbehør. Tasken er kompakt, og man har hurtig adgang til sit udstyr. Den elastiske kikkertrem holder tasken tæt ind til kroppen, hvor den altid er klar til brug!

Vortex Optics yder livsvarig VIP garanti på alle modeller i Razor HD serien

"VIP står for “Very Important Promise” og handler om dig, ikke os. Det er vores løfte til dig at uanset problemet eller skaden, sørger vi for at reparere eller ombytte dit produkt uden beregning. Garantien dækker alle skader som har indflydelse på produktets optiske eller mekaniske egenskaber"

Features

- HD Premium 3-linset apokromatisk optisk design (APO)

- Fasekorrigeret og dielektrisk højreflekterende belægning på Bak4 prismerne

- XR Plus multilagsbelægningen på alle linseflader og prismer øger lystransmissionen og reducere lysskær og skygger

- ArmorTek belægningen beskytter de udvendige linser mod regn, snavs og ridser

- Plasma Tech forlænger holdbarheden på alle de forskellige belægninger

- Vandtæt og dugfri konstruktion med Argongas

- Ergonomisk konstruktion med ”True Open Hinge” design og kikkerthus i magnesium

- Twist-up øjestykker med ekstra lang øjeafstand gør disse modeller specielt behagelig for brillebærer

- Standard gevind til stativadapter

Specifikationer
BrandVortex Optics
Forstørrelse(r)8x
Synsfelt på 1000 meter130 meter (7,4 grader)
Objektiv/frontlinse diameter42mm
Dimensioner150x130mm
Pupilafstand55-75mm
EAN nr875874004788
Udgangspupil5,25mm
Vægt686 gram
ManualEngelsk
Nærfokus2 meter
Øjeafstand17,5mm
GarantiLivsvarig VIP

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!