Varenr.
Explore Scientific L-eXtreme Optolong Deep-Sky filter
Explore Scientific

Explore Scientific L-eXtreme Optolong Deep-Sky filter (O-III/H-Alpha)

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 1.889,00  DKK
 • Hurtig levering 1-2 hverdage
 • Gratis fragtved køb over 499,-

EXPLORE SCIENTIFIC OPTOLONG L-EXTREME DEEP-SKY FILTER (O-III/H-ALPHA)

L-eXtreme er et tobånds-filter og det ideelle valg til stærk dæmpning af lysforurening og fotografering af objekter med smalbåndsemission i O-III og H-Alpha* linjerne.

L-eXtreme-filter til Deep-Sky stjernetåger fra byen

Den ubarmhjertige spredning eller urbanisering og den tilhørende lysforurening er blevet et voksende problem for alle amatør astro-fotografer. De nuværende løsninger på problemet kan være dyre og kan omfatte køb af et monokromt kamera, flere typer smalbåndsfiltre og et filterhjul.

Især med billige, men hurtige newton teleskoper, ED-refraktorer med dobbelt linse eller endda almindelige linseteleskoper, åbner L-eXtreme-filtrene helt nye muligheder for astronomiske billeder i høj klasse, selv fra en lysforurenede by. CMOS-kameraer kan nu levere billeder som monokrome kameraer.

Denne nye generation af filtre gør det muligt at tage fantastiske fotos direkte fra en stærkt lysforurenede by med alle dens kunstige lyskilder. Den dobbelte smalle båndpas for bølgelængderne af O-III og H-Alpha* og den næsten fuldstændige dæmpning af de forstyrrende lyskilder i disse nye filtre gør dette til en ideel løsning.

L-eXtreme beskrivelse

L-eXtreme er et dobbelt 7nm smalt bånd pasfilter, der kan bruges med one-shot farvekameraer som DSLR'er (digital SLR), farve CMOS og monokrome CCD-kameraer. Dette filters bekvemmelighed og omkostningseffektivitet gør det muligt for amatører at fotografere rige emissioner, selv i lyse, stærkt lysforurenede himmelstrøg. L-eXtreme-filteret er det bedste valg til hurtige optiske systemer til en konkurrencedygtig pris. Det isolerer H-Alpha* og Oxygen III-stjernetågen, således at kontrasten og signal-støjforholdet mellem stjernetåger maksimeres. Designet af dette L-eXtreme filter er en teknisk innovation blandt filtre. For mennesker, der bor i stærkt lysforurenede områder, eller når Månen er ude, er L-eXtreme et godt valg.

Anvendelse og ydeevne

Denne nye generation af filtre gør det muligt at tage fantastiske fotos direkte fra en lysforurenede by med alle dens kunstige lyskilder. Den smalle båndpas for bølgelængderne af O-III og H-Alpha* og den næsten fuldstændige dæmpning af de forstyrrende lyskilder kræver ikke meget store eller ekstremt dyre teleskoper. Nej, især med billige, men hurtige newton teleskoper, ED-refraktorer med dobbelt linse eller endda almindelige linseteleskoper, åbner disse filtre helt nye muligheder for astronomiske billeder af høj klasse. Endvidere kan CMOS farvekameraer med disse filtre levere en billedkvalitet, der kommer tæt på CCD monokrome kameraer.

Belægningsteknologi

L-eXtreme har en multilags antireflekterende belægning på alle linseflader. L-eXtreme-filteret anvender en præcisionsbelægning baseret på ionaflejringsteknologi. Dette sikrer holdbarhed og ridsefasthed samt stabilitet på CWL (central bølgelængde), som ikke påvirkes af temperaturændringer. Absolut præcision og homogenitet af belægningerne samt maksimalværdier for transmission i passbåndet og optisk densitet i off-band-området er garanteret for alle filtre.

Features

 • Professionelt fotografisk filter til astronomi
 • Forbedrer Deep-Sky fotografering
 • Bedste valg til undertrykkelse af ekstrem lysforurening (perfekt til f.eks. at tage billeder fra meget lysforurenede områder)
 • Dobbelt-smalbånds filter med høj transmission til O-III og H-Alpha linjer
 • Kræver ikke meget store eller ekstremt dyre teleskoper
 • L-eXtreme filter er det bedste valg til hurtige systemer til en konkurrencedygtig pris
 • CMOS farvekameraer kan levere en billedkvalitet, der kommer tæt på CCD monokrome kameraer
 • Finoptisk poleret for at sikre nøjagtig 1/4 bølgefront og højeste parallelisme over begge overflader
 • Høj transmission ved store Nebula-emissionslinjer (dvs. H-Alpha 656nm* og O-III 496nm & 500nm)

Produkt data

 • Filterdiameter: 1.25” (31,7mm) eller 2” (50,8mm)
 • Tilslutningsgevind: M28x0,6mm (1.25”) eller M48x075mm (2”)
 • Spektrum: 300-1000nm
 • Off-Band Blocking:> 99 %
 • Overfladekvalitet: 60/40 (MIL-O-13830)
 • Vægt: 10 gram (1.25”) eller 15 gram (2”)

Alle modeller leveres i praktisk opbevaringsæske.

* Bemærk venligst at dette filter IKKE må benyttes til Solobservationer alene men KUN i forbindelse med et dedikeret Solteleskop.

Specifikationer
BrandExplore Scientific
ManualEngelsk
Garanti2 år

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!