Varenr.
0114220
Explore Scientific

Explore Scientific BT-100 SF Panorama kikkert

Tilbudspris 12.699,00  DKK Regulær pris 13.399,00  DKK
 • Serie af store binokulare kikkerter til observation af stjernehimmel, natur og landskab
 • Allround kikkerter, men især velegnet til astronomi
 • Akromatisk 2-linset optik med fuld EMD multilagsbelægning på alle linseflader
 • Komfortable 45 graders synsvinkel
 • 100mm frontlinse diameter og 550mm f/5.5 brændevidde
 • Hurtig levering 1-2 hverdage
 • Gratis fragtved køb over 499,-

EXPLORE SCIENTIFIC BT-100 ST PANORAMAKIKKERT (28x100)

 

Gigant kikkert til observation af stjernehimmel, natur og landskab

Oplev stjernehimmelens skønhed om natten og fjerne objekter i naturen om dagen. Kugleformede stjerneklynger, glødende stjernetåger, Månen med alle dens kratere og Solsystemets Planeter kan observeres uden problemer på en klar nat. Men også andre fjerne ting i naturen og landskabet, såsom fugle, dyr, skibe eller fly kan opleves i fantastiske detaljer.

Med en kikkert i Explore Scientific BT-serien kommer du helt tæt på. Takket være de store, lyssamlende frontlinser og den professionelle EMD multilagsbelægning på alle linseoverflader, producerer disse kikkerter lyse og kontrastrige billeder, selv om natten og i tusmørket. Den komfortable 45 graders synsvinkel modvirker træthed under mange timers brug, selv når kikkerten er vippet kraftigt.

 

En stor binokulær kikkert kan også kaldes et dobbelt linseteleskop

Et komplet linseteleskop med fuld lysindsamlingskraft er tilgængeligt pr. øje med en BT-kikkert. Oplev en helt ny dimension af observation. Objekter gengives næsten levende i denne kikkert, og det er grundlæggende meget afslappet at observere med begge øjne. Sidst men ikke mindst øger denne behagelige måde at observere de fineste detaljer på og minimere effektivt øjetræthed.

 

Ekstremt robust kikkert med magnesiumhus, forseglet og fyldt med Nitrogengas

BT-kikkerten er designet til hård udendørs brug. IPX6-forseglet og nitrogenfyldt design forhindrer effektivt dug i den interne optik, selv under vanskelige vejrforhold. Det meget lette magnesiumhus sparer vægt og gør det nemt at håndtere. Et optisk system er kun så godt som dets svageste komponent. Derfor leveres disse kæmpekikkerter med et kvalitetsokular i 62 graders LER-serien. Med et tilsyneladende synsfelt på 62 grader og en brændvidde på 20mm producerer BT-100 kikkerten en 28x forstørrelse. Således giver disse vidvinkelokularer et meget godt overblik (synsfelt 2,8 grad) ved moderat forstørrelse. Den lange øjeafstand på 15mm kombineret med bløde silikoneøjnestykker, som kan vendes udad, garanterer en behagelig og afslappet brug. For astronomi er et fladt og skarpt billedfelt fordelagtigt og tilbyder samtidig en særlig imponerende synsoplevelse om dagen. På grund af det vandtætte design og Argonpåfyldningen er disse okularer langtidsholdbare og lette at rengøre.

 

Udskiftelige 1.25” okularer

Tilpas forstørrelsen og synsfeltet til dine individuelle behov, og vælg blandt en bred vifte af tilgængelige okularer. Alle okulartyper med en stikdiameter på 1.25” kan bruges sammen med kikkerterne i BT-serien. Særligt anbefales værdige er Explore Scientific okularer i 62 og 82 grader serien med brændvidder fra 8 til 26mm. Okularerne holdes på plads i kikkerten med en præcis messingkompressionsringsklemme og garanterer en hældningsfri position.

 

Brug af farve- og tågefiltre til astronomiske observationer

Forøg kontrasten og synligheden af ​​genstande og detaljer ved at skrue de tilsvarende filtre direkte ind i okularhylsterets tråd. Husk at brug af farve- og tågefiltre naturligvis altid skal ske parvis.

 

Komfortabel 45 graders indsigt og Helical fokusering

45 graders synsvinkel giver en afslappet observationsposition, selv når kikkerten er vippet kraftigt. Den individuelle pupilafstand kan nemt justeres fra 54-76mm. Med den fine Helical individuelle fokusering opnås præcis fokusering uden besvær. De integrerede dughætter kan udtrækkes under høj luftfugtighed og kolde forhold. Dette fjerner dug fra de ydre objektivlinser og beskytter effektivt mod forstyrrende sidelys fra Solen når kikkerten bruges i dagslys.

 

Integreret bærehåndtag

Et metalbærehåndtag placeret perfekt i tyngdepunktet letter transport og sikrer et sikkert greb under montering af stativ.

 

Egnede stativer og stativforbindelse

Når du bruger disse store kikkerter, anbefales et stærkt fotostativ med en passende bæreevne. Den ideelle løsning er at bruge en Explore Scientific U-Mount med feltstativ. Denne montering er specielt designet til de store kikkerter i BT-serien og bærer dem uden de mindste problemer. Den fremragende mekanisme med justerbar friktion i begge akser muliggør let bevægelser og sporing af objekter på nattehimlen. Vibrationer reduceres til et absolut minimum af den massive konstruktion og det kraftige stativ i rustfrit stål. Selv ved høj forstørrelse er der ingen vibrationer, og de fineste detaljer kan observeres uden forstyrrelser.

 

Explore Scientific yder 10 års garanti.

 

Features

 • Serie af store binokulare kikkerter til observation af stjernehimmel, natur og landskab
 • Allround kikkerter, men især velegnet til astronomi
 • Akromatisk 2-linset optik med fuld EMD (Enhanced Multilayer Desposition) multilagsbelægning på alle linseflader (Air Spaced)
 • Komfortable 45 graders synsvinkel
 • 100mm frontlinse diameter og 550mm f/5.5 brændevidde
 • Ekstremt robust konstruktion med magnesiumhus
 • Vandtæt og dugfri med Nitrogengas (IPX6)
 • 20mm Explore Scientific okular i 62 grader LER serien (28x forstørrelse og 2,3 grader tilsyneladende synsfelt)
 • Præcis 1.25” Helical fokuser med individuel fokusering
 • Mulighed for både 1/4” og 3/8” tilkobling til en montering eller et stativ.
 • Samlet vægt cirka 6,8 kilo

 

I kassen

 • BT-100 binokular kikkert med integreret bærehåndtag
 • 2 stk. Explore Scientific 20mm okular i 62 grader LER serien (1.25”)
 • Beskyttelsesdæksler
 • Kraftig transportkuffert med skumindsats
 • Engelsk manual
Specifikationer
BrandExplore Scientific
Forstørrelse(r)28x
Synsfelt på 1000 meter62 grader m/20mm okular (tilsyneladende synsfelt)
Objektiv/frontlinse diameter100mm
Brændevidde550mm f/5.5
Dimensioner520x270x155mm
Pupilafstand54-76mm m/20mm okular
EAN nr4007922068008
Udgangspupil3,6mm m/20mm okular
Vægt6800 gram
ManualEngelsk
Nærfokus25 meter
Øjeafstand15mm m/20mm okular
Garanti10 år

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!