Varenr.
1721043
Bresser

Bresser Pirsch ED 10x42

3.299,00  DKK
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Gratis fragtved køb over 499,-

BRESSER PIRSCH ED 10X42 KIKKERT

Premium serie af universalkikkerter fra Bresser med livsvarig garanti. Perfekt til enhver form for udendørsaktiviteter i alt slags vejr…

Optik

ED (ekstra-lav dispersion) optikken i disse kikkerter leverer fantastisk opløsning og farverenhed i hele synsfeltet. Ved at benytte ED glaslinser minimeres kromatisk aberration og man opnår et billede med øget kontrast og opløsning.

En fuld multilagsbelægningen på alle linseflader og prismer øger lystransmissionen og reducere forstyrrende lysskær og skygger i optikken. Bak4 prismerne er desuden påført en fasekorrigerende dielektrisk belægning som minimerer tabet af opløsning og øger lys refleksiviteten til tæt på 99%.

Konstruktion

Det ergonomisk ”open-hingh” design garanterer en letvægtskonstruktion hvor der ikke er gået på kompromis med mekaniske stabilitet. Twist-up øjestykker gør det nemt for folk med eller uden briller at udnytte det fulde synsfelt og fokuseringshjulet sikrer præcis styring af fokus, selv med handsker på.

Kikkerthuset er selvfølgelig vandtæt og beskyttet mod indvendig dug dannelse. En Argonfyldt kikkert beskyttes ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klar til brug. Argongas går desuden ikke i kemisk forbindelse med hverken luft eller vand, og forlænger dermed levetiden på de indvendige komponenter. Den bibeholder samtidig sine beskyttende kvaliteter bedre ved ekstreme temperatur ændringer.

Anvendelse

En 42mm håndkikkert er en ægte ”universalkikkert” da den tilbyder det perfekt kompromis mellem størrelse, vægt og ydelse. Den kompakte størrelse gør at den ikke fylder for meget men stadigvæk er lysstærk nok til at give et ordentlig billede i skumringen eller ved daggry.

En 10x forstørrelse giver som udgangspunkt et mindre synsfelt end en tilsvarrende 8x forstørrelse men bringer til gengæld tingene tættere på og gør det dermed muligt at studere f.eks. dyr på ekstra lange afstande eller nærstudere detaljer i en fugle imponerende fjerdragt.

Livsvarig Premium garanti

Bresser yder livsvarig Premium garanti på alle modeller i Pirsch ED serien. Premium garantien dækker alle skader som har indflydelse på kikkertens optiske og mekaniske egenskaber. Alt sammen helt uden omkostninger for dig.

Features

  • ED (ekstra-lav dispersion) optik
  • Bak4 fasekorrigeret og dielektrisk coatet prismer
  • Fuld multilagsbelægning på alle linseflader (FMC)
  • Vandtæt og dugfri konstruktion med Argongas (IPX7, ned til 1 meter)
  • Twist-up øjestykker med klikstop og ekstra højt øjepunkt
  • Stødsikker gummiarmering og gevind til stativadapter

Leveres inklusive kraftig taske, bred nylon bærerem, beskyttelsesdæksler og mikrofiberklud.

Specifikationer
BrandBresser
Forstørrelse(r)10x
Synsfelt på 1000 meter109 meter (6,2 grader)
Objektiv/frontlinse diameter42mm
Dimensioner145x121x52mm
Pupilafstand57-76mm
Udgangspupil4,2mm
Vægt636 gram
Relative lysstyrke17.64
ManualEngelsk
Nærfokus2 meter
Øjeafstand16,4mm
GarantiLivsvarig Premium
ISBN4007922055701

Produktspørgsmål

Ingen spørgsmål endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!