Yukon Advanced Optics

Yukon Advanced Optics udvikler alsidige og fremragende termiske billedbehandlingsenheder og digitale nat- og dagoptikker, der bruges i jagt-, marine- og sikkerhedsindustrien. Deres udstyr benyttes af professionelle og amatører i hele verden indenfor alt fra jagt og fiskeri til naturobservationer og redningsaktioner.

2 varer

pr. side

Yukon Advanced Optics – innovativ teknologi i særklasse

Yukon Advanced Optics har base i Litauen, men beskæftiger i dag mere end 1000 medarbejdere i hele verden, ligesom deres produkter i dag sælges i mere end 70 lande verden over. Der er mange, der har fået øjnene op for deres helt enestående produkter i særklasse.

Med mere end 30 års erfaring er Yukon Advanced Optics ledende inden for termiske billedbehandlingsenheder, og du kan altid være sikker på, at der ligger en stor faglig stolthed bag ethvert produkt. De værdsætter innovation og ser deres medarbejdere som deres største aktiver, fordi deres viden og nye ideer er nøglen til virksomhedens udvikling og innovative teknologier.

Find udstyr fra Yukon Advanced Optics hos Kikkert-teleskophuset

Hos Kikkert-teleskophuset forhandler vi et stort udvalg af Yukon Advanced Optics’ produkter. Vi har et stort udvalg af deres kikkerter, herunder kikkerter fra deres Point-serie, som blandt andet sikrer skarpe, kontrastrige og farveneutrale billeder i både dagslys og skumringen, og så er de velegnede til at spore objekter i bevægelse.

Du finder blandt andet også Yukon Advanced Optics effektive Sideview lommekikkerter, som med deres kompakte design og lette vægt er er de perfekte ledsagere på vandreture, ved sportsbegivenheder samt naturligvis til fugle- og naturobservationer.

Mangler du en power bank, et objektivdæksel eller måske en batteripakke til Yukon Advanced Optics’ digitale kikkerter, så finder du også det i vores udvalg fra Yukon Advanced Optics.