Vortex Gear

Vortex er udstyr skabt til glæde for mennesker, der elsker outdoor og jagt. Beklædning og tilbehør fra Vortex er skabt ud fra kundernes behov og videreudvikles ved hjælp af brugerne. Kundernes behov har været det centrale i Vortex’ udvikling af alt deres udstyr siden 1986. Det er der kommet masser af praktisk outdoortøj, caps og andet udstyr ud af.

Varer 1-36 af 56

Side
pr. side

Vortex beklædning

Vortex går all in på at udvikle deres beklædning som det perfekte match til outdoor-entusiaster. Det gør de ved at optimere deres designs og tøjets funktioner i samarbejde med brugerne. Det er der kommet noget fantastisk funktionelt og flot tøj ud af, som vi også synes, vores entusiaster af udendørslivet skal nyde godt af.

Tøjet fra Vortex er slidstærkt og let. Overtøjet er tilmed vandafvisende – flere modeller vandskyende med DWR (durable water repellency) – og er skabt til at passe dig så godt, at du kan bevæge dig frit udendørs i timevis med tøjet som en naturlig forlængelse af din krop.

Vortex overtøj, der sidder perfekt og en regnjakke, der kan være i lommen

Den fantastiske Fusion Pursuit Jakke er et godt eksempel på det veldesignede tøj fra Vortex – den kan modstå regnbygerne og sørger for at holde dig varm mellem dem med sit vind- og vandafvisende ydre. Når du ikke har brug for den, pakker du den blot ned i sin egen lomme, hvorefter den ikke fylder mere, end du kan have den i lommen på din fleecejakke.

Vortex’ øvrige jakker er lige så smarte og vandafvisende til en vis grad. Cloud-To-Ground jakken er skabt med en smart dobbeltbeklædning med fleece, der med sit mikroklima er designet til at give dig et ekstra lag beskyttende varm luft på kølige dage. Hvis du skulle fange et regnvejr uden din Storm Silencer regnjakke, er overfladen også vandafvisende nok, til at du kan nå at bevæge dig i tørvejr uden at blive gennemblødt.

Komfortable t-shirts, poloer og caps fra Vortex

Vortex t-shirts er skabt i en stærk blanding mellem bomuld og polyester for at give dig det bedste fit, mens Escape Velocity Polo er noget helt særligt; den er skabt i patenteret Coolmax-stof med stretch, der i praksis betyder, at stoffet i sig selv arbejder for at holde dig kølig, mens du er på tur i det fri. Stoffet er særligt smudsafvisende, så pletterne lettere kommer af i vask. Brugere benytter den på arbejdspladsen, i det fri og til golf!

Caps fra Vortex er af den gode amerikanske standard som snapbacks, der kan indstilles til din hovedstørrelse og mesh for bedre udluftning. Du finder et bredt udvalg i mange styles og farver, som ikke kun er beregnet til din vandretur.

Tilbehør til din Vortex kikkert hos Kikkert-teleskophuset

Din Vortex kikkert skal have mulighed for at blive båret rundt af dig, uden at du får ondt i nakken eller ridser kikkerten, hvis du skulle møde en gren på vejen. Med en kikkertsele (Harness Strap) eller en BinoPack kikkerttaske har du altid kikkerten i nærheden og får aflastet din nakke og skuldre ved at bære den med hele din overkrop. Vi har også det helt rigtige Momentnøglesæt til den korrekte montering af din sigtekikkert og dit rødpunktsigte.

Hvis du ønsker at prøve den fantastiske pasform fra et stykke Vortex tøj eller vil mærke, hvordan et Harness Strap sidder på overkroppen, er du altid velkommen til at kigge forbi Kikkert-teleskophuset. Vi holder til på Vandmanden 36A i 9200 Aalborg SV. Åbningstiderne er mandag til fredag kl. 9-16. Du kan også ringe til os på 8191 8888, 2622 6101 eller sende os en mail på [email protected]. Vi glæder os til at se dig!