Carson

Carson er med mere end 30 års erfaring en af de mest veletablerede producenter inden for optikindustrien. De fremstiller alt i kikkerter, læseglas, mikroskoper, natkikkerter og lupper af forskellige typer – alt sammen udstyr i høj kvalitet og med lang holdbarhed.

Filtrer

1 vare

pr. side

Carson er eksperter i alt inden for optik

Et handy lommemikroskop, et smart læseglas eller en lommevenlig natkikkert. Tænk på et hvilket som helst produkt fra optikkens verden, og Carson har det i deres sortiment. Hos Kikkert-teleskophuset har vi udvalgt vores favoritter fra det traditionsrige optikfirma, der producerer alt fra hobbyudstyr til forskellige hjælpemidler til svagtseende.

Om du er på jagt efter en højavanceret vandtæt kikkert til at tage med på vandreture og ekspeditioner eller en lup til at studere frimærker og andre små ting på helt nært hold, finder du det hos Carson. Carson er USA’s største producent af forstørrelsesglas og lommemikroskoper, og de hører ligeledes til blandt de førende producenter af kikkerter. Med patent på mere end 100 forskellige produkter er Carson en af de største virksomheder med fokus på optik.

Find Carson-produkter, der passer nøjagtigt til dine behov

Fordi Carson lægger deres ekspertise og stor omhyggelighed i hvert eneste produkt, taler de også til mange forskellige målgrupper med behov for forskellige optiske produkter. Det gælder både samlere, hobby-videnskabsfolk, vandrere, jægere og mange flere. Behovene kan være mange og forskellige – nogle har brug for en kraftig Carson-kikkert til jagtture og andre ekspeditioner i det fri, mens andre kan få stor glæde af et smart lommemikroskop til at tage med sig på farten og studere de fund, man kan gøre sig undervejs.

Carson designer hjælpemidler, der gør livet lettere for svagtseende

I kategorien af hjælpemidler finder du alt fra en lup specielt designet til pilleglas til læsehjælpemidler, der kan hjælpe dig med at læse de små bogstaver i avisen eller bøger. At blive i stand til at se selv de små ting kan øge livskvaliteten betydeligt, og pludselig bliver det igen muligt at genoptage gamle hobbyer eller læse de gamle yndlingsbøger. Carson har øje for de særlige behov og de hjælpemidler, der er nødvendige for at skabe en god hverdag.