Bresser natkikkerter

Som alle ved, ser det menneskelige øje meget dårligt om natten. Mange af naturens dyr færdes dog rundt på dette tidspunkt, hvorfor du har brug for en Bresser-natkikkert for at spotte dem. Med natkikkert fra Bresser er du klar til at gå på jagt i mørket eller blot blive fascineret af skovens natteliv.

6 varer

pr. side

Opdag naturens skjulte natteliv med en natkikkert fra Bresser

Elsker du også bare naturen? Du har sikkert gået mange ture i en nærliggende skov i dagtimerne, hvor du måske endda fra tid til anden er stødt på et dådyr, forskellige fugle eller noget helt tredje. Du vil blive overrasket over, hvad du går glip af, hvis du ikke allerede har prøvet at studere de danske skovområder om natten.

Under disse mørklagte forhold ændrer skoven fuldstændig karakter, og det samme gælder dine sanseindtryk. Du kan ikke længere skille de forskellige lyde fra hinanden, men noget foregår helt bestemt derude. Med en natkikkert fra Bresser har du mulighed for at gå på opdagelse i skovens natteliv, som vi garanterer er en oplevelse ud over det sædvanlige.

Om natten er der mange dyr, som kommer frem fra sit skjul. Hele skoven ændrer sig på dette tidspunkt af døgnet og takket være en moderne og avanceret teknologi, er det nu muligt at følge med i skovens mystik om natten med en Bresser-natkikkert.

Med en Bresser-natkikkert øger du sikkerheden, når du går på jagt

De fleste danskere forbinder jagt med noget, der foregår i dagtimerne. Dette er der en ganske simpel årsag til – det er nemlig svært at identificere dyrene korrekt om natten. Derfor er anstandsjagt den mest udbredte jagtform på, når der er mørkt, idet du roligt og grundigt kan studere dyret, indtil du føler dig komfortabel ved at tage skuddet.

Det er klart, at dine chancer for at identificere dit mål stiger betydeligt, hvis du bruger en natkikkert fra Bresser i de sene aften- eller nattetimer. En ellers klar fuldmåne vil kunne give en okay identifikation af, hvilket dyr du har spottet, men en Bresser-natkikkert vil med sikkerhed give dig helt klar besked.

Hvilken Bresser-natkikkert bør jeg vælge?

Inden du beslutter dig for, hvilken Bresser-natkikkert du vil vælge, foreslår vi, at du forventningsafstemmer med dig selv, hvad du har brug for. Først og fremmest bør du vide, at natkikkerter bygger på to forskellige teknologier:

  • En natkikkert med infrarød teknologi
  • En termisk natkikkert

Den infrarøde natkikkert fra Bresser optager det svage restlys, hvorefter teknologien forstærker de elementer, der ellers for det blotte øje vil se slørede ud. Med den infrarøde teknologi har du bl.a. et tilfredsstillende udsyn, hvis der er fuldmåne. Du vil få en optikoplevelse, der f.eks. gør det muligt se alle detaljerne på kronvildt.

Med en termisk natkikkert har du mulighed for at jage i komplet mørke. Denne teknologi registrerer varmeforskelle, hvilket giver dig mulighed for at orientere dig og opspore enhver aktivitet i skoven. Ulempen er dog, at du ikke har mulighed for at undersøge dyrets detaljer med denne type Bresser-kikkert.

Husk når du handler hos Kikkert-teleskophuset får du altid:

  • Hurtig og billig levering (Gratis GLS pakkeshop ved køb over 499,- og under 20 kg.)
  • 100% dansk webshop
  • 14 dages fortrydelsesret
  • Råd og vejledning af eksperter med mere end 60 års erfaring indenfor optik

Husk, at du også kan besøge vores showroom og butik i Aalborg med stort udvalg af blandt andet udsigtskikkerter og teleskoper. Tag eventuelt også et kig på vores store udvalg af kikkerter og fuglekikkerter eller lad dig friste af vores mange aktuelle tilbud. Her er der ofte gode penge at spare på din næste kikkert, stjernekikkert eller teleskop. Altid gratis parkering lige udenfor døren.

Kontakt os på tlf. 8191 8888 eller 2622 6101 for råd og vejledning.