Bresser monteringer

En montering er et stativ til påmontering af teleskoper og bruges både ved visuelle observationer og til astrofotografering. Forskellige monteringer kan klare teleskoper i forskellige vægtklasser og kan have indbyggede funktioner som motor, håndkontrol og polsøger. Monteringerne har ofte justerbare ben i stål og minder derfor i udseende om klassiske fotostativer.

12 varer

pr. side

Monteringer fra Bresser i forskellige klasser

Udvalget af monteringer fra Bresser spænder bredt – lige fra de mest enkle modeller designet til at bære de lettere teleskoper til topavancerede monteringer med adgang til et fuldt grafisk brugerinterface, som gør det muligt at finde forskellige himmellegemer i teleskopet ved hjælp af din computer, tablet eller smartphone.

Monteringerne fra Bresser varierer i prisklasse, kapacitet og funktioner, og der vil derfor være en montering til både nybegynderen og den erfarne stjernekigger, der har brug for flere og mere avancerede funktioner.

Vi tilbyder desuden et stort udvalg af tilbehør fra Bresser, der inkluderer bl.a. kontravægte, belysningsenheder og kabelsæt.