Bresser Dobson teleskoper

John Dobson har revolutioneret markedet for amatørteleskoper med sit geniale design, der giver en stor lysåbning og gør Dobson teleskoper lette at betjene, også for nybegyndere. Den intuitive betjening og den høje kvalitet til en lav pris har gjort Bresser Dobson teleskoperne til favoritter hos mange amatørstjernekiggere.

2 varer

pr. side

Bresser Dobson teleskoper er høj kvalitet til en lav pris

Simpel, men effektiv mekanik, intuitiv betjening og en god pris. Nogenlunde sådan lyder opskriften på et Bresser Dobson teleskop. Det er derfor ikke tilfældigt, at de enkle teleskoper er blevet favoritter hos amatørstjernekiggere verden over.

Før John Dobson opfandt de geniale teleskoper, var markedet præget af små linseteleskoper og ustabile monteringer. Det ændrede sig med Dobson teleskopet, der er langt lettere at betjene, og som står ganske stabilt. Derudover er teleskoperne lette at transportere og opbevare pga. deres kompakte og praktiske design.

Du kan også finde alle vores Bresser teleskoper her, Bresser Optical Tube Assembly her, samt alle Bresser monteringer her.