Bluetti

Bluetti er bærbare power stations og solpaneler til den aktive glamper eller udendørsentusiast. De bærbare Power Stations kan bruges som reserve-strømforsyninger i tilfælde af strømsvigt og er så kompakte, at de kan finde plads i ethvert bagagerum på campingturen. Bluettis foldbare solpaneler er skabt til at holde strømforsyningerne opladet, når sollyset er eneste kraftkilde.

4 varer

pr. side

Solcellegeneratorer klar til bl.a. glamping og strømsvigt

Selv den mindste Power Station fra Bluetti kan holde dig og dine elektroniske apparater kørende, hvis du er på luksus-camping. Du er garanteret en lang levetid med mere end 1000 opladecyklusser på batteriet, og kombinerer du den med et solpanel, kan du være bæredygtigt selvforsynende med strøm, når du er på tur. Du kan tilslutte laptops, kameraudstyr, lade din drone op, eller hvad du ellers skulle finde på at have med på campingturen – selv hårtørreren på en lækker glampingtur støvsuger ikke batteriet fuldstændigt for kraft.

Har du brug for virkelig meget power som backup strømgenerator til at holde huset funktionsdygtigt i tilfælde af strømsvigt, har Bluetti skabt en sand Power Station med AC200MAX. Hele 8192 Wh kan den super velydende, transportable strømgenerator smide af sig, og du kan lade den op både ved hjælp af solceller og de smarte, sammenklappelige solpaneler – endda i kombination med hinanden. Genopladningstiden kan skæres helt ned til mellem 2-2,5 timer ved at bruge kombinationen af AC-adapter og solpanel til at fylde Power Station’en op igen.

Bluetti søgte minimalismen og opfandt EB-generatoren

Skaberne bag Bluetti havde hver især arbejdet et årti i energisektoren med at opbevare energi. Det forekom dem derfor helt naturligt at indlede et samarbejde, da de mødtes i 2019. Deres vision var at skabe en minimalistisk og bærbar kraftstation, der kunne bruges fuldstændig gnidningsfrit i ethvert menneskes liv.

De første generatorer, EB150 og EB240, blev hurtigt en succes. De praktiske, men tunge generatorer er både i stand til at lade små enheder som mobiltelefoner op, men kan også forsyne større husholdningsapparater, som f.eks. køleskabe, med strøm. I dag har Bluetti videreudviklet formlen fra deres tidlige generatorer. I Kikkert-teleskophusets udvalg finder du den nyere EB55, som er en mindre kraftig EB-generator, der til gengæld er nem at tage med på campingturen.

Sammensæt et fuldstændigt selvforsynende kredsløb med Bluettis solcellepaneler

Prikken over i’et er de kraftige og foldbare solpaneler, der nemt kan tages med på den moderne campingtur. Solpanelerne er monokrystallinske for bedst mulig effektivitet, og selv med den større type af solceller i panelerne, fylder de ikke mere, end at de kan glide ind i ethvert bagagerum. Den lille model, PV200, måler 59 x 60 cm i sammenfoldet tilstand, og PV350 måler 90,5 x 61,3. Vægten er henholdsvis 7,4 og 13,9 kg, så panelerne er også nemme at håndtere, når det kommer til vægten.

Det effektive udbytte af solcellepanelerne er på 23,4 %, hvilket er højt sammenlignet med andre typer og modeller på markedet, og de effektive solceller kan trække solenergi ud af de mindst optimale vejrforhold.

Har du brug for at vide mere om Bluettis produkter, er du velkommen til at kigge forbi vores butik på Vandmanden 36A i 9200 Aalborg SV. Åbningstiderne er mandag til fredag kl. 9-16. Du kan også ringe til os på 8191 8888, 2622 6101 eller sende os en mail på [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig!